Lenen tegen de laagste kosten, dankzij onze leningdeals!

lening

Voor de beste leningdeals moet je hier zijn. Stop met zoeken en start met het lezen van dit artikel. Want we geven je hier de beste leningen aan de beste voorwaarden. Handig en snel een overzicht met de beste leningen op dit moment op de markt. Je hoort wel vaker dat de leningen ‘goedkoop’ staan, maar hier kan je je nog meer geld besparen. Maak de juiste keuze en ga voor de goedkoopste lening.

Klik hier voor leningdeals!

Een lening kan ervoor zorgen dat je een bepaalde aankoop kan uitvoeren. Bijvoorbeeld voor een auto, huis, wasmachine en dergelijke, krijg je de middelen als je het bedrag zelf niet kan ophoesten. Maar een bank zal je hiervoor wel kosten aanrekenen. Die kosten zijn verweven in de terugbetaling, zodat je het op zich niet merkt en ook niet voelt aan je portemonnee, maar je zal ze wel betalen. Hoeveel die kosten zijn, is afhankelijk van de aankoop die je wil doen. Een persoonlijke lening zal een hogere kost hebben dan een autolening. Terwijl een woonlening momenteel een zeer lage kost of rentevoet heeft.

De rente is vaak een percentage, vermeld bij een lening. Je kan het al raden, hoe hoger dat percentage hoe meer kosten je hebt aan die lening. Stel je hebt een lening van 10.000 euro met een rente van 5 %, dan betaal je uiteindelijk 500 euro jaarlijks aan kosten terug. Loopt je lening 4 jaar, dan heb je 2000 euro kosten betaald. Iets om over na te denken en die kost zo laag mogelijk te houden. Op 4 jaar zul je het niet direct voelen aan je portemonnee, maar als je er eens bij stil staat dan is 2000 euro op 4 jaar tijd best wel veel geld. Dat geld kan je even goed spenderen aan een mooie reis of nieuwe meubelen. Daarom ga je dus best op zoek naar een lening tegen de laagste kosten.

Laat je dus niet te snel verkopen door mooie advertenties met zogezegd lage kosten leningen. Ga zelf op zoek of bekijk hier de beste leningdeals die je op dit moment kunt vinden. Het is de zoektocht zeker waard, want je kan je heel wat geld besparen. En daar gaat het ook wel om, een lening is een extra kost, dus hou die kost zo laag mogelijk zodat je je maandelijks budget op orde kunt houden. Voor veel mensen staat het water soms al aan de lippen, met een extra lening erbij heb je soms situaties die niet meer houdbaar zijn. Laat je dus goed informeren naar een lening die je amper voelt en je toch je aankoop kan doen.

Een bank zal informeren naar je situatie, zowel inkomsten als uitgaven. Heb je een vaste job met stabiele inkomsten en geen andere leningen. Dan is het zeer waarschijnlijk dat je een lening zal krijgen. Heb je wel andere leningen dan zal een bank bekijken hoeveel ruimte je nog hebt voor een nieuwe lening. De regel is dat je 1/3e van je inkomsten kan spenderen aan leningen. Leen je samen met je partner, dan zijn je gezamenlijke inkomsten al hoger en kan je ook meer lenen. Werk je met een interim contract, dan kan een bank weigerachtig zijn en je geen lening toekennen. Voor een bank moet het risico zo laag mogelijk blijven en ze moeten zekerheid hebben dat jij de lening kan blijven terug betalen.

Hou dus rekening met de wensen van de bank, geef bij een aanvraag alle gegevens door en je zal al snel antwoord krijgen van de bank. Als je in een bankkantoor de aanvraag doet, kan het soms al op de moment zelf bevestigd worden of je al dan niet een lening kan krijgen. Online kan dit niet altijd, maar je kan wel al een simulatie uitvoeren en op die manier een eigen berekening doen. Zo een simulatie kan je op elke banken website uitvoeren en kost je helemaal niet. Je doet er zoveel je wil en voor elk bedrag dat je maar kan denken. Je hebt de optie om een bedrag te kiezen, de termijn en één klik later zie je een maandelijks af te betalen bedragen. Dat bedrag is al inclusief alle kosten. Het JKP of Jaarlijks kosten Percentage geeft weer hoeveel kosten de lening zal bevatten.

De beste lening kiezen, dat doe je hier!

Zo, nu weet je al meer hoe het allemaal in mekaar zit en kan je de goedkoopste lening vinden. Een goed geïnformeerd man of vrouw is er twee waard.

Let op: geld lenen kost ook geld.